Hosszított Póló Női

A képen látható modellen S 36 méret van magassága 177 cm és méretei 826089. Sok ruha ideális kiegészítője lehet melegen tart a hideg napokon emellett.


Ka388 Noi Hosszitott Polo

Mi azonban javasoljuk hogy nézz alaposan körül nálunk mert lehet olyan pulcsiba fogsz beleszeretni amibe még álmodban sem gondoltad volna.

Hosszított póló női. Hosszú dzsörzépóló ujján rávarrott felhajtással. Kényelmes rövid ujjú női póló elegáns hosszú ujjú női póló sportos. Bele írt méret XS Mi viszont garantáltan M méretre ajánljuk.

Bátran válasszon típus szerint. Női pólók és felsők. Rövid ujjú hosszú ujjú felsők bodyk atléták és minden amire szükséged lehe.

Modálban gazdag PREMIUM body. A hosszú derekú felsők puha poláranyagból készülnek vagyis csoda kényelmes beléjük bújni. Szegéllyel ellátott nyak és vállkivágás.

Szeretnénk ajánlani számotokra kedves hölgyek az átmeneti kabátokatKis helyen elférnek megfelelőek a kicsit hűvösebb időben és könnyűek is. Női átmeneti kabát tavaszi kabát dzseki. -Centrifugálható de géppel nem szárítható.

életévüket betöltött magyarországi lakosok adhatnak le. Nyomott mintás pamut póló. Nyomott mintás pamut póló.

Nyomott mintás pamut póló. Prémium pamut a komfortos viselésért. Modern változata nem csak laza viseletet és sportos megjelenést biztosít.

Amitől egy adott öltözékben igazán jól érezzük magunkat az a kényelem. GYM HARD sportfelső. 6490 Ft 18900 Ft.

Kedvező árak és akár ingyenes kiszállítás. 160 gm² készült kifogástalan eséssel. 500 animés minta 14 fazonban már 3790 Ft-tól.

Keress bármilyen fazonú méretű stílusú női felsőt divat webáruházunkban garantáltan megtalálod. Hosszított kivágott vállú póló. Desigual Bruselas rugalmas gépi kötött hosszított felső.

Az alap felsőktől a divatos szemet gyönyörködtető darabokig Az egyszerű alaprétegtől a fehérneműn át a finom szövésű blúzszerű modellig. A női pólókat szeretjük mindig valami extrával kiegészíteni így webáruházunkban rábukkanhatsz hosszított. Harry Potter póló sötétben világító mintával.

Rendelésedet a második általunk küldött megerősítő e. A képen látható modellen S 36 méret van magassága 177 cm és méretei 826089. -Nem szabad klórral fehéríteni.

A budmil női pólók között leggyakrabban az egyenes fazon kap szerepet de a választékban megtalálhatók a húzott oldalú ejtett vállú darabok is. 34 36 38 40 42 44 27 524-40 Alap bordás garbó. 95 Cotone 5 Elastan –Legfeljebb 30 fokon szabad mosni-Nem szabad klórral fehéríteni.

Mellbősége 100 cm váll szélessége 44 cm. Női melegítőfelsők a divat kényelmes oldala. -Nem tisztítható Tetraklór-etilénnel-Centrifugálható de géppel nem szárítható.

Pick Me női hosszított póló. Női póló kategóriánkban széles választékban állnak rendelkezésünkre hosszú ujjú ujjatlan és rövidujjú darabok is. Nálunk rövid ujjú felsők széles választékát találod – töltsd fel a ruhatáradat ingekkel és blúzokkal trendi rövid felsőkkel alap- vagy mintás pólókkal és sok mással.

A hosszított fazont kedvelő lányoknak szeretnénk kedvezni ezekkel a ruhaként is viselhető felsőkkel. Klubtagoknak ingyenes szállítás 12000 Ft fölötti rendelésekre Plus klubtagoknak ingyenes szállítás minden rendelésre. Hosszított felső 34-es ujjakkal.

A női pólók és felsők más ruhadarabbal összehasonlítva sokkal sokoldalúbbak. -Legfeljebb 30 fokon szabad mosni. Basic hosszított rövidujjú póló.

Női rövid ujjú pólók. Elegánsan letisztult vagy hétköznapi laza – minden alkalomra találsz egy rövid ujjú női felsőt. Mutassa meg vállait ezzel a bájos hosszított pólóval.

Desigual Arantza Póló M méretben viszont egy mérettel nagyobbra ajánljuk laza fazonja miatt. Ezek a pólók alapdarabok melyek számos ruhaneművel jól kombinálhatóak. Nyomott mintás pamut póló.

Basic bordázott kötésű póló. Ha van olyan ruhadarab amit a kényelemmel azonosítunk az a melegítőfelső. A hosszított fazonú pólók leggings-szel is jól mutatnak de rövid deréknál szabott ujjatlanokat magas derekú farmer.

Női blúzok nagyon szép mutatós blúz Bestsellerek Henley póló csipkebetéttel 3 199 Ft-tól Hosszú ujjú csipkés póló 5 999 Ft-tól Blúz 3 799 Ft Hosszú ujjú csipkés póló 2 799 Ft Hosszú ujjú póló 3 799 Ft Csipkés póló 1 999 Ft-tól 34-es ujjú póló csipkével 4 499 Ft Póló sifon ujjakkal 6. Csak az elképzelésed szabhat határt. NŐI RÖVID UJJÚ FELSŐK.

Mindig kedvező árakkal várunk. Farmerrel és leggingsszel is hordhatók és nagyon kényelmesek. Női felsők rengeteg fazonban méretben és színben.

Ötletes szabású rendkívül nőies szitanyomott virágmintája elcsábítja Önt. Női pólók és felsők. Hosszított kapucnis felső.

Érzed a melegebb napsugarakat de a reggelek és az esték kicsit hűvösebbek. Itt találod a hosszított Női póló kínálatunkat. 3 445 Ft 2 065 Ft több szín 34 36 38 40 42 44.

34 36 38 40 42. Rövid ujjak és enyhén lekerekített alsó rész dupla. 34 36 38 40 42.

Rövid-hosszú ujjú vagy ujjatlan puha pamut. Rövid derekú kapucnis pulcsi. A női pólók kínálatában végeláthatatlan sorban állnak a különböző fazonú és kivágású pólók hogy azok minél jobban illeszkedjenek a hölgyek vonalaira és bármilyen szetthez fel lehessen őket venni.

Továbbá vannak hosszított szinte térdig vagy az alá eső fazonok de léteznek extra rövidek a hasat csak éppen hogy takarók is. Odil női hosszított póló. Divatos női pólók széles választékban rengeteg színben.

A fiatalabb korosztálytól az idősebb korosztályig bárki megleli a számára legkedvezőbb legelőnyösebb darabot célunk ezzel hogy minden hölgy vásárlónk igényét ki. Ha nem találtad meg amit keresel kezdd újra a keresést. Rendkívül lágy nagyon puha jersey anyagból kb.


Figyelmetlenseg Tobblet Eltavolitas Noi Hosszitott Sport Polo Cornilia Airduct Carpetcleaning Chicago Com


Kariban Ka388 Noi Rovid Ujju Hosszitott Polo Munkaruha Webaruhaz


Amnesia Appele Hosszitott Noi Polo Rovid Ujju Felsok Noi Ruhazati Termekek


Noi Hosszitott Polo Piros Salsera


Noi Hosszitott Polo Teetaku


Hosszu Ujju Noi Polo Fekete Olcsopolok Eu


Csonaknyaku Hosszitott Noi Polo Fekete L Emag Hu


Sexy Woman Drapp Koponyas Hosszitott Noi Polo M Emag Hu

Leave a Reply